Laden Agenda
Kinderopvang De Hofferie
Adres: Velveweg 56
7533 XK Enschede

Kindcentrum Hofferie: Liefdevolle opvang

Kindcentrum Hofferie locatie Lumen staat voor kleinschalige en flexibele kinderopvang op maat in combinatie met een hoogwaardig geïntegreerd peuterspeelzaal moment. Het primaire doel is het bieden van liefdevolle opvang en verzorging in combinatie met optimale ontwikkelkansen voor ieder kind. Een klein, goed opgeleid vast team staat garant voor stabiliteit en regelmaat.

Om alle kinderen in de gelegenheid te stellen om zich spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool, biedt de gemeente speciale en betaalbare VVE plekken. Want voor peuters is kinderopvang of peuterspeelzaal van wezenlijk belang voor de ontwikkeling.

Immers, kinderen spelen hier samen met leeftijdsgenootjes. Alle kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, die leuke en uitdagende activiteiten aanbieden, die passen bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau van ieder individueel kind. Er wordt speciaal aandacht besteed aan taal/spraak, motoriek, spel, sociale en emotionele vaardigheden.

Bent u nieuwsgierig, u mag altijd binnen lopen voor verdere informatie of bezoek onze site www.hofferie.info

Opvang Hofferie

Stuur dit bedrijf een bericht